Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kalandos verseny az Esztergom Ralin!

2011.09.28

Kalandos verseny az Esztergom Ralin!

Beszélgetés László István autóversenyzővel.

Kedves Pisti, jobb3 sodor, balra kienged helyett, egy kis nézőknek autózás volt a bajóti elágban. Miként is alakult így az a kanyarvétel?

 

Úgy gondoltam, hogy az első gyorsasági körben, ahol mindenki ismerkedik a pályával, addig én megpróbálok sietni, hogy szerezzek egy pár másodpercet. Na, ez nem úgy sikerült, de látványra szerintem nem volt rossz. Ráadásul a rokonságomat is oda állítottam, így a leesett lökhárítóm legalább meglett.

 

 

Hol végeztetek és hol szerettetek volna végezni a kategóriában?

 

Egész nap próbáltam a harmadik helyet megszerezni és megtartani, de az utolsó gyorson sajnos lemaradtam, így 2 másodperc miatt a negyedik helyen végeztünk.

 

Indultál-e már ezeken a szakaszokon korábban? Ha igen milyen eredménnyel?

 

Indultam 2006-ban a Suzuki kupában, de akkor a jobb egyben ültem. Ott a kategória 3. helyén végeztünk.

 

Tatabányán találkozunk-e?

Még nem tudjuk, de ha igen akkor nem a Saxo-val, hanem Bodnár Attila barátom által felajánlott Honda Civic Vti-vel, ami az ő autója.

 

Hogy bírta a Citroen a Tardos - Bikol dobálós pályáit?

Sajnos azt már nem nagyon bírta, elfogyott az ereje a váltó pedig a 3. sebességet dobálta. Így ott úszott el a harmadik helyünk.

Melyik pálya és miért tetszett vagy sem?

Mind a kettő tetszett, a Lábatlan azért mert tempós, a Tardos pedig mert szerintem technikás és dobálós, olyan bevállalós.

 

Köszönet: Attinak, Gabinak, Katinak, Petinek és természetesen navigátoromnak Szabó Gabinak.

 

Szponzoraim: Animax 2006 Bt, Corwool Kft, Dam Ép Kft, KZ Invest Kft, Tisza Transz Sped Bt, BMP Profi Kft, T argo Trans Kft, Archeocomplex Kft, Ház Plussz 2006 Kft, An Fest Kft, Izsvák János, T-Rental Kft, László Racing, Sipi Design, Bakó Team

 

 

- Hajóka –

forrás: www.hajoka.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.