Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


IRC után Esztergom előtt!

2011.09.23

 IRC után Esztergom előtt!

 

Interjú Juhász Csaba autóversenyzővel.

 

Hajóka: Sikerült-e kipihenni magad az IRC óta?

Juhász Csaba: Fizikailag nem kellett sokat pihenni, mert sajnos csak egy gyorsaságit teljesítettük. Ugyanis egy jókora kő behorpasztotta a kipufogó rendszerünket, így nem tudtunk tovább menni.

 

Hajóka: Indultál-e már az Esztergom körüli pályákon?

Juhász Csaba: 1996-ban 2105 N-es Ladával Urbán János navigálása alatt. Ez volt az első másodosztályos versenyünk ezen a környéken.

 

Hajóka: Ezen a versenyen van-e kategória társad?

Juhász Csaba: Ezen most van szerencsére a licenszes versenyzők részére ki van írva egy éves bajnokság a Rali Tura bajnokságban. Most az előkelő második helyen állunk a bajnokságban Fenyvesi Gabiék mögött. Most kilenc induló lesz az M1 kategóriában.

 

Hajóka: Volt-e módosítás a Mecsek rally óta az autón?

Juhász Csaba: Kicseréltük a sérült kipufogót és kapott egy erősebb védő lemezt a Honda Civic Typer.

 

Hajóka: Most is a sikeres célba érkezés a cél, vagy van más elképzelésed kategórián belül?

Juhász Csaba: Nyerni szeretnénk természetesen. az első gyorsaságitól az utolsóig padlógázon, de ésszel fogunk autózni. Navigálni testvérem Juhász Zsolt fog, mint a Mecsek Rally-n.

 

 

Köszönöm a Szponzorok támogatását!

Baad Prof Kft, Mihidra Kft, Pikktel kft, Nagyhegyesi Takarmány Kft, Diák Meló, Wolf Montage Kft, Wenger kft, Per - Med Kft, Galikár Bt, Tiszaújváros Transz, Demeter Transz, Tox - Média Kft, Ziad - Med Bt, Moth András vállalkozó, Technor 93 Kft, Phobex Kft, Temesvár Irodaház, Tempo Transz, Bogdán – Hús. Mfactory, Unorthodox Racing, Spoonsports, Mugen – Power.

 

- Hajósi Miklós -

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.