Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Extrémkupa III. Forduló

2011.05.11

Májusi Extrém Kupa!!!! Ahol az eső kupát ér….-J

 

Eljött az idő, hogy májusban ismét összemérje tudását mindenki, aki szereti az autósportot, benzingőzt, gumifüstöt az Extrém Kupa szlalomverseny idei harmadik fordulójában május 21-én a megszokott helyszínen, a szentkirályszabadjai reptér déli végén.

Megközelíthetőség Szentkirályszabadja felől!!!!

A bajnokság állása a második forduló után még teljesen nyitott, gyertek és harcoljatok egymással, küzdjetek a tapadással, harcoljatok a másodpercekért, és a nap végén megérdemelten átvegyétek a kupákat, melyekért küzdetek!

Szalai Gergő barátunknak, sporttársunknak köszönhetően, egy teljesen új pálya került megrajzolásra, amely kielégíti a tempósan szlalomozni vágyók igényit, valamint mindazokét, akik csak azért jönnek, hogy a hitvallásuknak megfelelően: „kilinccsel előre, szarok az időre” versenystílust alkalmazva, végig driftelve a pályán, szórakoztassák magukat illetve a közönséget, növelve a verseny színvonalát, hangulatát!

Nevezni lehet bármilyen verdával, akár anyuci 3hengeres bevásárló Suzukijával,(itt kötelező a bevásárlókosár megléte) komolyan megépített lóerőktől duzzadó, minden olyan bontószökevénnyel, mely alkalmas az előrehaladásra valamint megállásra.(ezt ellenőrizzük).

Szeretettel várunk minden kedves régi és új, szárnyait most bontogató, lelkes amatőr versenyszellemű, hölgyet és urat, akit nem zavar a kormány, a visszapillantót nem sminkelésre használja, szívesen kipróbálná, mit tud az autója és önmaga, egy kellemes hangulatú versenyen.

Ami egy szlalomversenyen nélkülözhetetlen: BÜFÉ a helyszínen!!

A május 20-i versenyen ismét lesz DRIFT TAXI, mely volánja mögött Tonyó foglal helyet, és garantálja a tökéletes életérzést, melyet a hátsó kerekeken keresztül biztosít!

Mosoly nélkül és száraz alsóval még senki nem szállt ki mellőle….jelentkezni Tónyó mellé a www.extremkupa.hu oldalon vagy a helyszínen lehet.

Szóval, találkozzunk május 21-én a szentkirályszabadjai reptér déli végén, nevezés gépátvétel, pályabejárás 7,10-től 8,45-ig rajt 9,00 kor.

„A gumid koptasd, ne a lelked”

 

 

Üdv:

         Extrém Kupa csapata nevében:

Cser-Palkovics Cirill

      20 9860 447

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.