Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tisztelt tagtársak, versenyzők, sporttársak és támogatók!

Az elmúlt év során rendezett versenyeink alkalmával több mint száz versenyző állt rajthoz. Köszönjük mindazoknak, akik megtiszteltek bennünket részvételükkel, és eljöttek hozzánk versenyezni. A 2010 évben szeretnénk ezt a programot kiterjeszteni, több helyszínre, színesebb versenyre, nagyobb média bevonással, hogy több mindenki megismerhesse ezt a közép kelet magyarországi régió technikai sport lehetőségét. Szeretnénk több versenyzőt idevonzani, de ezt csak úgy tudjuk megoldani, ha fejlesztünk. Sajnos a pénz nálunk is nagy úr, de bízom benne, hogy az elmúlt évihez hasonlóan, folyamatos spórolással meg tudjuk alapozni sok versenyzőtársunk szórakozását. Folyamatosan keressünk támogatókat rendezvényeink lebonyolításához, reméljük sikerrel. Ezt a versenyzőink is érezni fogják. Próbáljuk a nevezési díjakat alacsonyan tartani, hogy a kispénzű sportbarátok is kipróbálhassák ennek az embert és gépet egyaránt próbára tevő, de igazán élvezetes technikai sportnak a lehetőségét, érezhessék, átélhessék azt az érzést, amit a híres versenyzők átélhetnek, amikor a dobogóra állnak.
Ezúton szeretném mégegyszer megköszönni minden kedves versenyzőnknek, hogy a rendezvényeink fényét emelték részvételükkel! Szeretném megköszönni támogatóinknak az önzetlen támogatásukat. Szeretném megköszönni a klubtagoknak az elmúlt évben végzett munkájukat, áldozathozatalukat azért, hogy a versenyeink lebonyolítása a lehető legrugalmasabb legyen. Köszönetemet fejezem ki az Oxylog betegszállító Kft ügyvezetőjének és alkalmazottainak, rendezvényünk egészségügyi biztosításáért tett munkájáért! Ugyancsak köszönet illeti a Kisújszállási tűzoltókat, akik biztosították a rendezvényeinket, Szilágyi Gyulát, az egyesület autóinak szállításáért, Hajósi "Hajóka" Miklóst a reklámokért, A CRTMS időmérő üzemeltetőit a "pontos idő" mérésért, a hangosítókat, akik által zengett a környék. Az egyesületi tagokat nem szeretném név szerint felsorolni, de mégegyszer köszönöm nekik!

Remélem 2010 évben egy kicsit változott összetételű vezetőség munkájával is meg lesztek elégedve, és ellátogattok versenyeinkre! A versenyek előtti infókat a honlapon, e-mailben, levélben, telefonon továbbítjuk! Kérjük figyeljétek, és várunk versenyeinkre mindenkit, nem csak tárt karokkal, hanem egy egy ebéddel is a versenyeken!

Tisztelettel: Mészáros Lajos elnök

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.