Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Bajnoki Cím árnyékában

2012.09.25

 

A Bajnoki Cím árnyékában

 

 

Most hogy egy kicsit több szünet telt el Miskolc Rali óta, hogyan készültetek a Vác Ralira? 

 

Próbálunk ráhangolódni a versenyre, mivel ez a bajnokság 6. és egyben utolsó futama. Eddig minden verseny után az első helyen álltunk az összesítésben, mind „N” csoportban, mind N3 kategóriában, és szeretnénk ezt a váci verseny után is megtartani.

 

Technikailag fejlesztettek-e a Hondán?

 

A motorban a dugattyún kívül mindent kicseréltünk, a váltóban a 2-es fogaskereket, és a hozzá tartozó alkatrészeket, a kuplungtárcsát és szerkezetet is kicseréltük, felújítottuk. Ezzel az autó erősebb lett, mint volt, de még egy programozás jó lenne. De ezt már csak a verseny után, sajnos a rendelkezésünkre álló időbe ez már nem fér bele.

 

2011-ben a Vác Ralin sajnos lecsúsztatok az útról. Mi is történt?

 

A Szendrő rallyn előfutók voltunk, hogy kapjunk licencet, ezért a váci verseny volt ahol debütáltunk a kategóriánkban. Első és második időket autóztunk, míg egy olajcsík elénk mászott, és egy balos visszafordító előtti féktávon megcsúsztunk, és a szemben lévő árokban kötöttünk ki. Ezzel véget ért a versenyünk.

 

Mint tudjuk a verseny a célban ér véget. Miként kell teljesítenek Edinával, hogy bebiztosítsátok a Bajnoki Címet magatoknak?

 

Ez több tényezős. A kategóriánkban, ha a nagy rivális Hidegkúti – Kőhegyi páros nem indul, akkor már bajnokként fogunk elrajtolni a versenyen. Amennyiben indulnak, úgy elég 3 pontot szereznünk és bajnokok vagyunk. Jelenleg 8 ponttal vezetünk.

Az „N” csoportban elég dobogós helyen végeznünk ahhoz, hogy bajnokok legyünk, itt 5 pont előnyünk van.

Szeretnénk a saját tempónkban autózni, eddig nagyon figyeltük az eredményt, és magunkhoz képest sokkal lassabbak voltunk.

 

2012-es versenyzésetekkel, terveitekkel kapcsolatban megtudhatnak a portálolvasók valamit?

 

Ezt az évet úgy kezdtük el, hogy az első versenyen megnézzük, milyen teljesítményre vagyunk képesek. Voltak sikerek, technikai és vezetéstechnikai hibák, ennek ellenére bajnokesélyesek vagyunk, ami mindkettőnk életében az első igazi nagy eredmény ebben a sportban. Próbáltunk és próbálunk fejlődni, aminek meg van az eredménye, de nem bízzuk el magunkat, mert mindig van jobb, és van mit tanulni.

Ebben az évben még biztosan rajthoz fogunk állni 1-2 versenyen, de egyelőre a váci megmérettetésre koncentrálunk. Számunkra ez a fontos!

 

Támogatóink:

Royal Defend Kft.

Dokutech Center Kft.

EB-EZ Business Kft.

Ecoffice Technology Kft.

Evolution Consulting Kft.

ExcelIT Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.

FPO Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Gündert Zoltán vezető tanácsadó

gyerekkel.hu

Innovitas Közhasznú Nonprofit Kft.

M.B.S. Plus Kft.

MICRO-TOP Távközlési Kivitelező és Tervező Kft.

Next Generation Group

Olasz és Társai Kft.

Pannon Tobacco Kft.

PWENT Kft.

Rowa Chemicals Kft.

Sikeres Projekt Kft.

Starter Electronic Kft.

V4 Transport Szállítmányozási Kft.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.