Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Facebook-ról

(Hajóka, 2011.07.18 00:05)

Dalma M. Földvári
Ismételten nagyon jó, és eseménydús volt a verseny. :)

JOBB33 ASE

(JOBB33 ASE, 2011.07.06 14:41)

2011 Augusztus 13-14-én a Jobb33 ASE 2 napos versenyt rendez Kunmadarason 6 Gyorsasági szakasz több mint 66Km bövebben hamarosan!!!!!!!!!!

KUNMADÁR?

(Sokkoló, 2011.06.30 23:57)

Sziasztok, szeretnék érdeklődni hogy lesz e 2011 07.17.-én Kunmadarason verseny? Ha igen, valaki tud verseny kiírásról infót???


Köszönettel: Sokkoló Rally Team

Re: KUNMADÁR?

(Dandi, 2011.07.01 10:17)

Lesz 17-en verseny tedd fel a cimedet vagy hivd fel a kiirasokon feltuntetett telefonszamok egyiket es kapsz nevreszolo meghivot is!!!

Re: Re: KUNMADÁR?

(Sokkoló, 2011.07.01 20:06)

Az email címem: sokkolo@freemail.hu

www.sokkololada.hu

Re: Re: KUNMADÁR?

(Sokkoló, 2011.07.04 20:58)

Nem találok telefonszámot!!!
Kérlek segíts ez ügyben! A versenykiírást nem találom csak az utóbbi futamról! Az email címemet megadtam! Várom jelentkezésedet! Többen várják a kiírást, hogy mi lesz!!!
Ha írsz telefon számot rögtön csörgünk!!!
Köszönettel: Sokkoló RALLY TEAM

Re: Re: Re: KUNMADÁR?

(Dandi, 2011.07.06 12:42)

Sokkolo az uj versenykiirason most is fel van tuntetve Mozsik Jozsi tel szama! Hivd nyugodtan,de valoszinuleg fogsz kapni az email cimedre is meghivot!!!DE biztos ami biztos telefonalj!!!udv Dandi

Abszolút?!

(RS601, 2011.06.26 15:55)

Én hiányolom az abszolút eredményeket... Versenyről illetve a bajnokságban is..

Re: Abszolút?!

(Kisuji Auto MSE, 2011.07.05 21:44)

Üdv.
A 17.-i verseny után pótolva lesznek az abszolút időeredmények és a pontállás is.
Köszönjük a türelmet.

időeredmények

(Kisuji Auto MSE, 2011.05.12 22:15)

A héten fent lesznek az időeredmények.

element81@citromail.hu

(Wagon, 2011.05.11 16:33)

A hétvégi verseny eredményei mikor lesznek elérhetőek?

Db.

(trumikki, 2011.05.03 16:33)

A pálya hosszáról van valami info?

moltomi@moltomi.hu

(moltomi, 2011.04.11 14:51)

Érdeklődnék, hogy a második sprint (Kunmadaras) marad az eredeti május 15-ei idpontban, azaz amikor a salak is lesz Debrecenben?

Re: moltomi@moltomi.hu

(Kisuji Auto MSE, 2011.04.11 21:50)

Szia!
A II. forduló időpontja változni fog. Jövő héten már az új időpont fog szerepelni a honlapon.Előre láthatólag egy héttel lesz csúsztatva.

Re: moltomi@moltomi.hu

(kisretesz, 2011.04.14 21:40)

nem mert mi is szeretnénk menni a debreceni versenyre így május 08 lesz az ídőpont a madarasi versenynek. ÜDV mindekinek

Pálya

(P.Peti, 2011.04.11 12:19)

Sziasztok! a vasárnapi verseny pályarajzát felraknátok? köszi!

Segítséget kérek

(Szenzációs Áron, 2011.04.02 19:30)

Kedves sporttársak! Indultam néhány amatőr versenyen, csak úgy, utcai autóval, nagyon megtetszett. Szeretnék építeni egy versenyautót, ami a Ti versenyeiteken, és az ország hasonló versenyein indulhatna. Főleg a "becsövezés" tekintetében kérnék műszaki segítséget (leírást, tanácsot). Esetleg a szenzacios_aron@freemail.hu címre írhatnátok. A Kisúj-Autó MSE-nek nem találtam e-mail címét.
Köszönettel: SzÁ

Tartózkodási hely :Karcag

(Takács József, 2011.03.31 15:38)

Úgy érzem nem megy ez nekünk ! Elbeszélünk egymás mellett. Nem beszélhetünk erőviszonyról amikor nincs motor lóerő meghatározva.Nincs mert nehezen behatározható és ellenőrizhető. Szerinted gépátvételnél vallani kellene a teljesítményről,milyen meséket kellene meghallgatni. Mindenki másra esküszik, de abban egyet értünk,hogy a legtöbb a gumin és a nyomtávszélességen múlik. Ezért értek egyet a szigorítással.Mint mindig ,most is vannak kivételek,mivel a hosszú egyenesekben egy erősebb gép jobban elmegy.Egyébként abban is egyetérthetnénk,hogy kategórián belül is vannak eltérések,teljesen mindegy hol a határ. Te magad írtad :full széria lada nyomtávval thk.az A-s lada nélküle Hk . Tehát egy A-s lada nyomtávval legyen Hk? mert akkor mi lesz az általad fullszéria ladásoknak a hangulatával? Én még mindig tartom magam ahhoz,hogy van aki nyerni megy a versenyekre, van aki versenyezni. Én versenyezni szeretek. És az összesítettben megnézem kik vannak körülöttem.

hol vagy?

(tomi, 2011.03.31 13:52)

Nagyon eltértél a témától Józsi. Javaslom hogy legközelebb olvasd végig a fórum ide vonatkozó hozzászólásait, és csak azután alkoss véleményt.

Összefoglalva:
Már tavaly is ketté volt osztva a kategória és a HK megkötése az volt hogy gyári szívó-, és kipufogócsonk illetve utcai gumi használata kötelező. És ne mondd hogy ezeket a dolgokat egy moszkvicson vagy skodán nehezebb ellenőrizni mint egy ladán.
Ez véleményem szerint nagyon jól működött egész évben, legalábbis azokon a versenyeken biztos amin én valamilyen formábann ott voltam.

Idén annyi változott hogy nem lehet nyomtáv ill. max 14 collos kerék lehet.

A nyomtáv miatt kb az összes lada ami nem fullszéria átsorolódott thk-ba. Ez azért mulatságos mert egy full A-s autó, nyomtáv nélkül még így is beleférne a HK kategóriába. Tehát az erőviszonyok így sem lettek összébbhozva.
Az más kérdés hogy senki nem fogja levenni a nyomtávot mert nincsen a gyári lyukosztáshoz és agyhoz felnije senkinek... max a gyári, amiből körönként szétrepedne legalább egy. Na ezért reklamáltunk.

Engem személy szerint nem zavar ha egy weberes kocsi ellen kell mennem(ezzel egyébként szerintem egyedül vagyok:D), le lehet azt dolgozni súlycsökkentéssel, gyakorlással, bátorsággal:) stb.. De a slick gumit már nehezebb. Ezért gondolom azt hogy az erővisznyok THK-ban idén sokkal eltérőbbek, mint tavaly HK-ban, és továbbra sem értem hogy kinek jó ez, azt az 1db idei HK-s győztest leszámítva.

További szép napot!

NYUGODJON LE MINDENKI.

(Takács József, 2011.03.31 09:57)

Sajnálom,hogy ennyire felborzolódtak a kedélyek . Szerintem ez senkinek nem jó,de mivel ez egy véleménymegosztó fórum ,gondoltam én is elmondom a véleményem.Ezzel nem akartam és nem is akarom pártokra cincálni azt a népes ladás mezőnyt aki egy jó hangulatú versenyen szeretne részt venni és megmérettetni magát,és felkészített gépét.Nyilván mindenki tisztában van vele,hogy ez "EMBER ÉS GÉP PRÓBÁJA". Szeretném arra felhívni azért a figyelmet: HK és THK kategória!Szóval nem A-s vagy H-s autókról beszélünk,és egyáltalán nem lada kategóriákról. Keleti hátsókerekes autók besorolásáról. Szóval ezért nem értem az egészet. Szeretnék elnézést kérni azoktól akiket akaratom ellenére megsértettem, nem minősíteni akarom senki tudását.Jónak tartom ha ez emberek feltárják a véleményüket. Azt azért még mindig nem tudom kibogozni,hogy mi lenne a legjobb! Mert ha minden meg lenne engedve ekkor mitől lesz nem tuningolt a vas. A széria megnevezésről ne is beszéljünk. Más:1-Tavalyi történet. lehet- e típusidegen karbulátor? Mert idén lehet. Van aki emiatt indul a hk-ban és neki sem tetszik a pogácsa tiltás de tudomásul veszi. 2-Ha két versenyző van egy kategóriában az már verseny,mert csak az egyik nyerhet. Persze jó volna népes mezőnyt magunk után tudni,de ez már önértékelés. És erre ott van a teljes rajtlista. 3- Vannak skoda-k, moszkvics-ok polski-k akiket ugyanígy kellene besorolni. Ugye nem is olyan egyszerű! 4-Arra pedig,hogy mire gondoltam amikor azt írtam,hogy szükség lenne. Én csak MEGÉRTÉSRE gondolt. Mert meg kell érteni a rendezőséget is. mindig lesznek olyanok akik- egyedül akarna versenyezni,-vagy mások kategóriájába akarnak jeleskedni. 5-Én öt versenyzőről tudok aki családi vagy anyagi okok miatt nem indult. mindenki a hk-ban fog indulni. Én magam is. 6- Úgy gondolom a legjobb az lenne ha legközelebb mindenki eljönne és időjárástól,kategóriától,párttól,életkortól,nemtől.... függetlenül jól érezné magát. Még valami: Ha az ember lottózik akkor 5 szám a 90-ből ha nem szimpatikus akkor ott van a 6szám a 45-ből de az egy másik játék más szabályokkal. Kezdődhet a nyerési esély számítás. (nehogy félreértsd!)


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Következő »